Afwerken Vouwen Stanzen Slitten Perforeren Hechten. Huisstijl Ful Colour PMS Folders Kranten Boeken Enveloppen Geboortekaartjes Trouwkaarten Stickers Doorschrijfsets Numeroteren Rillen Prägen Mailing

Stansen, slitten, numeroteren rillen en perforeren in Amsterdam

Drukkerij Kedde maakt het verschil met online drukwerk leveranciers. Wij hebben de juiste machines in huis om uw product goed af te werken. Door onze ruime ervaring, persoonlijke contact en hoogstaand drukwerk kunnen wij u professioneel helpen bij het afwerken van uw drukwerk. Wij stansen, slitten, rillen en numeroteren allemaal in ons eigen bedrijf. Ook voor het vergaren en vouwen van uw drukwerk hebben we de juiste machines. Daardoor kunnen wij snel en goedkoop kwaliteit leveren.

Stansen van drukwerk

Stansen is het uitsnijden van een vorm met behulp van een voorgevormde stansvorm. Voor het uitstansen van drukwerk hebben wij een imposante Heidelberg cilinderpers staan. Daarop kunnen wij stansen, sletten rillen, perforeren en numeroteren.  Zo kunnen wij uw presentatiemappen een unieke uitstraling geven. En dat alles in eigen bedrijf, in de Amsterdamse Jordaan!

Slitten van drukwerk

Slitten is een zelfklevend vel voorsnijden. Het vel wordt dan half doorgesneden, zodat de gebruiker het etiket of de sticker snel van het achtervel af kan nemen. Slitten doen wij met behulp van een op maat gemaakte vorm. Voor het slitten van drukwerk hebben wij een imposante Heidelberg cilinderpers staan. Daarop kunnen wij stansen, sletten rillen, perforeren en numeroteren.   En dat alles in eigen bedrijf, in de Amsterdamse Jordaan!

Rillen en perforeren

Een ril  is een voorgedrukte vouw. Het vel wordt dan half ingedrukt, zodat de gebruiker het drukwerk snel en goed kan vouwen, zonder dat het breekt. Perforeren is een lijn gedeeltelijk insnijden in een vel. Rillen en perforeren doen wij met behulp van een op maat gemaakte lijnen en of vormen. Voor het rillen en perforeren van groot formaat drukwerk hebben wij een imposante Heidelberg cilinderpers staan. Voor kleinere formaten gebruiken wij daarvoor de oerdegelijke Heidelberg degelpers. Daarop kunnen wij stansen, sletten rillen, perforeren en numeroteren. En dat alles in eigen bedrijf, in de Amsterdamse Jordaan!

Numeroteren van drukwerk

Als je genummerd drukwerk wil hebben moet je dan numeroteren. Genummerd drukwerk wordt veel gebruikt voor doorschrijfbloks en doorschrijfsets. Maar ook voor uniek reclame drukwerk zoals loten. Voor kleine formaten gebruiken wij voor numeroteren de oerdegelijke Heidelberg degelpers. Voor grote formaten gaan we naar de Heidelberg cylinderpers.

Vouwen van drukwerk

Uw folder, brochure magazine of krant kan bij ons in eigen bedrijf worden gevouwen. Omdat drukkerij Kedde een uitgebreid machinepark heeft staan kunnen alle werkzaamheden in huis worden gedaan. Daardoor kunnen wij een unieke, snelle service leveren voor onze klanten in Amsterdam en omstreken.